Website van de Maand juni 2019

Geplaatst op: 01 juni 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

De Linnenkast - WvdM juni 2019De Linnenkast - WvdM juni 2019

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni van 2019 is de website van De Linnenkast Website van de Maand. 

De Linnenkast

De Linnenkast is een linnenverhuur, wasserette en stomerijservice op Ameland.
U kunt uw zwaarste koffers thuislaten en al uw bed- en badlinnen bestellen bij De Linnenkast. Simpel en makkelijk.
De Linnenkast verzorgt al jaren uw bed-, bad-, strand- en keukenlinnen op Ameland en bezorgt het bij uw vakantieverblijf bezorgen en haalt het aan het einde van de vakantie weer op.

De wasserette staat klaar voor uw vakantiewasje, grote schoonmaak, ongelukjes. "Kom gerust langs," zegt De Linnenkast. "Wij wassen en strijken voor u en wij zorgen ervoor dat uw wasje volgens afspraak wordt behandeld."


Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.
  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.
  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


Twitter

 
Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?