Website van de Maand mei 2019

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand mei van 2019 is de website van Onder de Vuurtoren Website van de Maand.  

Onder de Vuurtoren

Een vakantie op Ameland is niet compleet zonder tenminste één bezoek aan hét Pannenkoekhuis. Al meer dan 20 jaar verwelkomt Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren zijn gasten in haar gezellige restaurant. En het Pannenkoekhuis biedt meer dan pannenkoeken: talloze snacks, vlees- en visgerechten en overheerlijke desserts. Het terras, met zicht op de vuurtoren, is één van de leukste van Ameland en gezeligste van Friesland. Het is de perfecte plek om te ontspannen met uw favoriete drankje en drankje na een lange dag op het strand of een fikse fietstocht over het eiland. Het restaurant is rolstoeltoegangelijk, en voor uw hond staat er water en worden er koekjes aangedragen. De speeltuin heeft een heerlijk springkussen om op te ravotten en buitelen. En als klap op de vuurpijl is er elke zondagmiddag live muziek met Irish, Scottish, folk, country en classic rock music. Op 12, 13 en 14 juli is het helemaal prijs in Onder de Vuurtoren; dan is het een weekend lang Celtic Music Festival.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.
  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.
  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


Twitter

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *