Tien jaar geleden – Helikoptercrash

HOLLUM – Vijftien jaar verzorgt Persbureau Ameland inmiddels het nieuws van Ameland. Duizenden, duizenden en nog eens duizenden berichten en miljoenen woorden werden sindsdien 2004 gepubliceerd. Het archief is van onschatbare waarde. Tijd om eens in dat archief te duiken. Wat gebeurde er in de week van 1 juni 2009?

5 juni 2019 – Balkenendes klamboe in Shianda Kenia

5 juni 2009 – Antje & Betje 37

4 juni 2009 – NAM belegt derde informatieavond

3 juni 2009 – Tegengas

2 juni 2009 – Helikoptercrash in Ballum

1 juni 2009 – Thuis heb ik nog een ansichtkaart

Ook gek op nieuws?

Al ruim 15 jaar is onze redactie gek op nieuws, nieuws van Ameland. We brengen dat graag samen met de eilanders en liefhebbers van Ameland op ons platform www.persbureau-ameland.nl. Bent u ooggetuige van nieuws? Organiseert u een evenement of bijeenkomst? Weet u dat er een bijzondere gebeurtenis staat te gebeuren? Laat het onze redactie weten.

Stuur ons uw foto of filmpje met of zonder verhaal, onze redactie gaat ermee aan de slag. We zijn te bereiken via info@persbureau-ameland.nl of via WhatsApp op ons mobiele nummer: 06-23218213. Bij bijzonder nieuws of 112-nieuws kunt u altijd onze redactie WhatsAppen. Voeg ons toe in je WhatsApp onder Persbureau Ameland.

Een filmpje met je mobiel is zo gemaakt en PA is blij met het materiaal en de tips. Tip van PA: film met je mobiel liggend.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *