Website van de Maand februari 2017

Geplaatst op: 01 februari 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

Waddenpost.jouwpagina.nl - WvdM februari 2017Waddenpost.jouwpagina.nl - WvdM februari 2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand februari is de website van
Waddenpost.jouwpagina.nl Website van de Maand.

De site Waddenpost.jouwpagina.nl is een linkverzamelpagina met links naar artikelen, foto's en filmpjes op de website Waddenpost. De leukste posts krijgen een link op Waddenpost.jouwpagina.nl en staan alfabetisch gerubriceerd. Elke letter van het alfabet krijgt drie linken in zijn vakje. Daarnaast is er ruimte voor linkpartners en advertenties. Waddenposters worden uitgelicht en staat een directe link naar de voorpagina van Waddenpost, de website over het gehele waddengebied.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010)
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?