Website van de Maand januari 2017

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand januari is de website van

Schelpen.startpagina.nl Website van de Maand.

De site Schelpen.Startpagina.nl is een in de grote verzameling Startpagina's. Deze is helemaal gericht op schelpen. Welke schelpen bestaan er, waar kun je ze vinden, waar staan mooie schelpenmusea, wat kun je van schelpen maken hoe kun je schelpendieren het beste koken of bakken, welke boeken over schelpen zijn er. Heel veel websites met schelpen als gemene deler staan verzameld op deze ene linkverzamelpagina. Kent u een mooie website die op deze pagina niet mag ontbreken, meld hem dan aan. De Schelpen.Startpagina wordt daar alleen waardevoller van.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010)

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *