Website van de Maand december 2021

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand december van 2021 is de website van Jasper Vaessen Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden.

Jasper Vaessen

Een echte website van het eiland is het niet, want Jasper Vaessen zit in Groningen, maar Ameland is wel degelijk prominent aanwezig in zijn digitale etalage. In december is deze website Website van de Maand omdat Vaessen de ontwerper en tekenaar is van de Ameland Huuskes. Sierie 1 bestaat uit 9 huuskes, eigenlijk 8 huuskes en de vuurtoren, die hij op onnavolgbare wijze op een A5 kaart kreeg. Op de site staat het proces van schets tot kerkje. Met een avondje knutselen maak je zo je eigen eilanddorp. Vaessen is een veelzijdig kunstenaar. Hij is muzikant, decorontwerper (met een 5-sterrenbeoordeling in 2021 voor zijn decor Once On This Island), muurschilder en maquettebouwer. Ameland Pers uitgeverij is blij met hem als huuskes tekenaar. In het voorjaar van 2022 volgt serie 2.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis of kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Vriend

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *