Website van de Maand april 2017

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand april is de website van

Vraag & Aanbod Ameland Website van de Maand.

Vraag & Aanbod Ameland is een rubriekadvertentiemodule waar iedereen zijn zolderopruimingen te koop kan aanbieden, waar bedrijven hun reclames kunnen plaatsen en theatergezelschappen hun voorstellingen op aan kunnen kondigen. Vacatures? Oproepen? Hond kwijt? Wasmachine over en te veel? Tuinmeubels gezocht? Gele steentjes of dakpannen in de aanbieding? De zomercollectie is binnen en dat willen we laten weten? Huisje te huur? Laatste minuut aanbieding? Het kan er allemaal op geplaatst worden en voor particulieren is het zelfs helemaal gratis. Voor bedrijven is er een handig Ameland Actueel Abonnement, waarmee zij ook zonder extra kosten alles op V&AA kunnen plaatsen. Neem er maar eens een kijkje en zie hoe handig de rubrieken zijn ingedeeld en hoe mooi de spullen geplaatst kunnen worden. Neem nou deze!

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010)

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *