Website van de Maand maart 2017

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart is de website van

Zorgcoöperatie Ameland Website van de Maand.

Nog niet zo lang geleden was de site van Zorgcoöperatie Ameland ook website van de maand. ZcA heeft een nieuw logo, een nieuwe website, met een andere huisstijl. Die nieuwe website is deze maand Website van de Maand. ZcA wil de verbindende factor zijn. De Zorgcoöperatie Ameland is een onafhankelijke partij die opkomt voor het welzijn van de Amelanders. Zij is de verbindende factor  tussen alle partijen die gemoeid zijn met zorg en welzijn. Het doel is om het eiland zo gezond mogelijk te laten leven. Door de realisatie van maximale zorg en welzijn elementen probeert ZcA Ameland zo vitaal mogelijk te maken. Lid worden kan via de website van ZcA.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010)

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *