Wagenborg reageert op alternatieve dienstregeling

NES – Ger van Langen van Wagenborg passagiersdiensten reageert op de alternatieve dienstregeling die raadslid Rudolf Teuben (A'82) afgelopen maandag verspreidde onder de raadsleden van de Amelander gemeenteraad.

Van Langen heeft het alternatief op zijn bureau gekregen. “Via een omweg. Rudolf heeft niet rechtstreeks contact gezocht met Wagenborg Passagiersdiensten.”

Van Langen gaat nog niet in op de inhoud van de variant van Teuben. Hij hecht aan het doorlopen van het Open Plan Proces (OPP) dat vorig jaar is gestart. Daar kwamen in een eerste adviesronde vijf mogelijke oplossingsrichtingen uit. Aanpassing van de dienstregeling is daar één van. Van Langen: “Het OPP zal in de loop van de komende maanden deze oplossingsrichtingen verder uitwerken en de minister informeren. Wagenborg Passagiersdiensten is positief over de combinatie van oplossingsrichtingen en iedere deelnemer aan het OPP is op dit moment huiswerk aan het doen om de gevolgen van deze oplossingsrichtingen in kaart te brengen. Zodra dit proces is doorlopen zullen we dit melden.”

 lees hier over de oplossing van Rudolf Teuben

 lees hier over het OPP en de vijf mogelijke oplossingen 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *