VVD Ameland zoekt nieuw talent!

HOLLUM – De VVD Ameland is een vaste waarde in de Amelander politiek en dat moet zo blijven wat ons betreft. Uiteraard is die keuze niet aan ons, maar aan de kiezers. Wat wel ‘aan ons’ is, is dat wij onze leden een sterk en stabiel bestuur en een mooie kandidatenlijst kunnen bieden. Om dit streven te kunnen realiseren, hebben we meer ‘man-/vrouwkracht’ nodig.

De VVD Ameland bevindt zich op een kantelpunt; ons huidige raadslid, Jeppe Groenewold heeft in onze recente ALV (Algemene LedenVergadering) aangegeven, niet meer beschikbaar te zijn voor de verkiezingslijst. Ook binnen het bestuur heeft een verandering plaatsgevonden; secretaris Ieuwe de Vries, gaat zich kandidaat stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en heeft in navolging van het Huishoudelijk Reglement, afstand moeten doen van zijn bestuursfunctie.

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen 2022, is de VVD dan ook ‘op zoek’ naar nieuw talent, niet alleen voor het bestuur, maar ook voor de verkiezingslijst. Om in aanmerking te komen, is een lidmaatschap van de VVD vereist: een introductie-lidmaatschap voor twee jaar ad. € 25,- per jaar, geeft je toegang tot het bestuur of de verkiezingslijst, maar ook tot een groot landelijk en regionaal netwerk, waarin je vele opleidingen kunt volgen, die je klaarstomen voor een rol binnen de VVD.

De komende maanden zijn cruciaal voor de VVD Ameland. Draag je de VVD een warm hart toe? Ben je liberaal in hart en nieren? Wil je ‘meedoen’ in het besturen van het eiland? Wil je diversiteit in de Amelander politiek mét een rol voor de VVD Ameland behouden? Meld je dan NU aan! Wij hebben jou nodig.

Namens het bestuur van de VVD Ameland,

Ieuwe de Vries (waarnemend secretaris)

M 06-20674245

E ieuwedevries@live.nl

ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *