Voorbestelling Ameland Huuskes eerste serie

Geplaatst op: 06 juni 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Jasper Vaessen met een van de Ameland Huuskesschets van 8 van serie 1, de 9e icoon komt nog

HOLLUM - Nog een paar weken en dan staat de eerste serie Ameland Huuskes op het eiland. Voorbestellers, bestellers die snel bestellen, nog voordat de huuskes op de markt liggen, krijgen 7 euro korting op de hele eerste set van negen huuskes. Voor uren knip- en plakplezier voor jong en oud. En voor jarenlang plezier als de huuskes eenmaal gebouwd zijn en op de schoorsteenmantel staan. En voor verzendplezier, voor diegenen die de bouwplaatjes als kaarten versturen. 

De eerste serie bestaat uit negen iconische gebouwen, uitgewerkt tot een bouwplaatje op A5 formaat. Voor de tweede serie zijn de voorbereidingen al gaande, want van alle dorpen zijn er huizen en bedrijven te over die geschikt zijn voor de enkele centimeters hoge modelletjes van karton. Hiernaast staan acht van de negen iconen in schets. Serie 1 bestaat:
1. De Welvaart
2. De Zwaan 
3. Sorgdragershuuske
4. Oudste huuske van het eiland
5. Oosterlaan 22 Hollum
6. Hervormde kerk Nes
7. Westerlaankerk Hollum
8. Westerlaan 8 Hollum
9. Vuurtoren

De kaarten gaan € 3,-- per stuk kosten.
Wie voor 12 juni 2021 de eerste serie bestelt betaalt € 20,-- in plaats van € 27,--  Bestellen kan via dit e-mail adres, betalen gaat via een betaalverzoek. Vermeld uw voor- en achternaam, 06 nummer en het aantal sets Serie 1.

Of maak € 20,00 over op IBAN NL03 RABO 0136 9369 38 (BIC RABONL2U) t.n.v. Persbureau Ameland en onder vermelding van Ameland Huuskes serie 1 + voor- en achternaam. De bestelde serie kan na 21 juni worden afgehaald op Westerlaan 8 in Hollum. Opsturen kost € 3,05. Geef in dat geval ook even uw adres door via de mail.

Verhuurders, bedrijven en particuliere huiseigenaren kunnen van hun pand een bouwplaatje laten maken. Neem voor meer informatie daarover contact op via de CONTACT-pagina

bekijk op het Ameland Boeken blog meer foto's 

dit project is opgenomen bij de crowdfunding projecten

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?