Verkiezingscampagne op Ameland

NES – Het is nog een paar weken voor de Tweede Kamer verkiezingen en de campagnedrukte bereikt het eiland. Vanmiddag arriveert demissionair Minister van Financiën Jan Kees de Jager met Kamerlid en kandidaat Kamerlid Sander de Rouwe en Harry van der Molen op het eiland. Omrop Fryslân zendt vanavond, te beginnen om 18.00 uur een item over het bezoek van De Jager uit. 

Video Ameland en Persbureau Ameland komen met een Ameland Life.

>>> op de foto luistert Jan Kees de Jager (midden voorgrond) naar Abnormaal. Later meerZij bezoeken de vernieuwde strandovergang bij Buren, maken een bedrijfsbezoek en willen in gesprek gaan met Amelander kiezers.

Daarvoor gaan ze op het terras van Van Heeckeren in Nes zitten. Vanaf 16.00 uur zitten ze daar klaar om uw vragen te beantwoorden.

Amelander band Abnormaal (zie hieronder de clip van Video Ameland) verzorgt de muzikale omlijsting.

Op 12 september zijn de verkiezingen. De stembureaus staan vermeld in de iPhone app Ameland Actueel en in de mobiele site voor alle smartphones (gelijk aan de app).

Kijk hier voor een weergave op uw PC/Mac en scrol naar de S van Stembureau. Op de iPhone app Ameland Actueel zijn de bureaus ook te vinden via aanduiding van een speld op de kaart van Google maps. 

Bezoek de Ameland App Store om de app Ameland Actueel op uw smartphone te laden.

Zet uw politieke partij ook op de app en voer via de smartphone campagne.

Klik hier voor informatie.

Banner

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *