Trailrunners herzien plan Ameland

HOLLUM – De organisatie van Vuurtorentrail Ameland herziet zijn plannen om dit weekend buiten de Vuurtorentrail Ameland om lekker te gaan lopen op het eiland. Organisator Cairn Trail Adventures brengt daarom een vernieuwd standpunt uit, afgestemd op de ontwikkelingen.

STANDPUNT Cairn Trails and Adventures

"Inmiddels zijn we een aantal dagen verder. Na het afgelasten van evenementen, waaronder ons Vuurtoren Trail Festival Ameland kwam gisteren het sluiten van de Horeca erbij. Voor ons de twee branches voor bestaansrecht.

Het dagenlang, bijna 24/7 op de voet volgen van nieuwsfeiten over de coronacrisis, heeft onze visie danig tot inzicht gebracht dat wij niet wensen te faciliteren in welke samenkomst dan ook. Ook geen social trail geïnitieerd door Cairn op Ameland, bijvoorbeeld.

Niet voor niets zijn de adviezen van RIVM bijgesteld en wordt ons allen persoonlijk gevraagd na te denken over onze sociale afspraken. Wij als organisatie willen onder geen beding bijdragen aan initiatieven waar mensen bij elkaar komen.

Dit betekent dat de FB POST op Vuurtoren Trail Festival Ameland met de oproep, jouw Trail Racer shirt af te halen, niet meer van toepassing is. Alle shirts verzenden wij op onze kosten via post.

De ernst van het coronavirus en de druk op de medische zorg is bepalend voor ons standpunt. We moeten met zijn allen bijdragen in het voorkomen van besmetting waar dan ook.

Jullie donatie ipv verzendkosten aan de KWF Kankerbestrijding/ Dutch Cancer Society #rennenvoorkanker actie van Jacqueline Kugel Schnieders blijft overeind: maak je gift over op Cairn Trails & Adventures rekening: NL80 RABO 0154 1135 73 tnv Rennen Voor Cor!"

Dit bericht is een aanvulling op dit bericht.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *