Toercaravan te koop gevraagd

HOLLUM – Caravan te koop gevraagd. Dat is de nieuwse advertentie op Vraag & Aanbod Ameland. Bekijk hem hier.  Was u al op zoek naar een kleine bijbaan? Heeft u een huis te huur? Wilt u toch meelopen in de Vuurtorentrail? Reageer dan op het advertentietje dat op Vraag & Aanbod Ameland staat. Bekijk hem bij de 20 nieuwste advertenties of in de rubriek Oproep & Personeel.

Zolder opgeruimd? VSchilderijen in de verkoop? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties voor SamenLoop voor Hoop annonceren en theater- en muziekcoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis

U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.

Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Bedrijven die zich inschrijven voor een Media Pakket kunnen gratis al hun aanbiedingen, reclames en aankondigingen plaatsen.

Thuus

U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.

Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA

Handel aan de straat? Kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vogelkastjes, boeken, stekjes, jam? Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *