RSS
Zoeken

Subsidie aanvragen voor 1 juni 

Geplaatst op: 08 mei 2019 - Categorie: Gemeente & Politiek

BALLUM - Instellingen die op grond van de Algemene subsidieverordening van gemeente Ameland of een van de Uitvoeringsregelingen voor subsidie van de gemeente Ameland in aanmerking komen, kunnen voor de jaarlijkse subsidie voor 2020 voor 1 juni hun subsidieverzoek indienen. Die datum geldt ook voor sport- of culturele evenement in 2019. De gemeente heeft er een speciaal aanvraagformulier voor op haar website staan.

Jaarlijkse subsidie voor 2020
Een jaarlijkse subsidie is een subsidie die per (boek)jaar of voor een bepaald aantal boekjaren aan een instelling voor een periode van maximaal vier jaar ineens wordt verstrekt. Na deze periode moet er opnieuw subsidie worden aangevraagd.

Subsidie voor sport- en culturele evenementen voor 2019
Gemeente Ameland stimuleert sport- en culturele evenementen die van waarde zijn voor deelnemers en toeschouwers/ bezoekers en die extra toeschouwers/ bezoekers trekken van het eiland en van buiten Ameland. Wilt u een subsidie aanvragen voor een sport- of cultureel evenement in het jaar 2019? Zorg er dan voor dat uw subsidieverzoek voor 1 juni 2019 binnen is bij de gemeente.
Bron: Gemeente Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?