Stemmen voor Tweede Kamer in 2017

HOLLUM – Op woensdag 15 maart zijn de Tweede Kamer Verkiezingen en kunt u met uw stempas en een geldig identiteitsbewijs tussen 7.30 uur en 21.00 uur uw stem uitbrengen bij één van de vier stembureaus op Ameland. Deze stempas en uw identiteitsbewijs neemt u op 15 maart mee naar het stembureau.

Tweede Kamer

Elke Nederlander met kiesrecht mag vanaf zijn 18e jaar stemmen. Nederlanders met kiesrecht mogen elke vier jaar kiezen wie hen vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. Op Ameland kunt u terecht bij de volgende stembureaus:

  • De Stelp,  Hidde Dirks Katstraat 4 in Hollum
  • Gemeentehuis, Jelmeraweg 1 in Ballum
  • Jaap Klaassen Hal, Schoolstraat 6 in Nes
  • Dorpshuis ’t Wantij, Binnenweg 15 in Buren

Gemeenteraad

Daarna volgen in 2018 de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. PA heeft er weer een dossier voor aangemaakt, net als voor 2014 en 2010. Alle berichten met betrekking tot campagne en verkiezingen komen in dat dossier. Het eerste bericht staat er al in. De dossiers zijn via de Links-pagina bij de D van Dossiers. Ook zijn ze te vinden via de lichtblauwe rechterkolom van de pagina Links.

Algemeen politiek nieuws, inclusief verkiezingsnieuws, staat in de rubriek Gemeente & Politiek, dat op de Thuus-pagina in de donkerblauwe balk te vinden. 

lees hier meer over Gemeente Ameland – inclusief het collegeprogramma met de plannen voor de ouderenzorg op Ameland, fietspad Kooiweg en meer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *