Ron Blaauw in keuken bij Nobel Ameland

BALLUM – Sterchef Ron Blaauw komt naar Ameland. Hij staat vrijdag 17 en zaterdag 18 november in de keuken van bij restaurant Nobel. Gasten kunnen voor €95 een zesgangen menu reserveren.

Nobel in de Sterren

Ron Blaauw is het middelpunt van Nobel in de Sterren. Het jaarlijkse culinaire evenement bij het Amelandse restaurant. Dit jaar vindt dat plaats tijdens de Kunstmaand, in het weekend van 17 november.

Nobel organiseert het culinaire evenement sinds 2011. Onder meer Romain Pouzadoux (2013), Nico Gautier (2014) en Jérôme Nutile (2011) en Rogier van Dam (2016) gingen Ron Blaauw voor.

Menu en wijnarrangement

Samen met de keukenbrigade van Nobel serveert Blaauw een zesgangendiner. Naast het eten verzorgen sommeliers een bijpassend wijnarrangement. Reserveren voor Nobel in de Sterren kan via de site van Nobel.

 


Restaurant Nobel is mobiel te vinden via Locaties in ameland-actueel.nl – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *