Radioviering op zondag

HOLLUM – Op zondag 22 maart is vanaf 10:00 uur een protestantse radio viering te beluisteren via kanaal 1960 op uw digitale TV. De dienst zelf wordt in de hervormde kerk in Hollum geregistreerd en is zonder gemeenteleden in de banken.

Voorgangers zijn domine Afke Boezewinkel, de heer Frits Hartmann en dominee Sijbrand Alblas.

Muzikale medewerking wordt verleend door Eeke Marees op het orgel, Barbara Hofker de piano, Lucienne Dorrestein op de dwarsfluit, Rimmie Cordes en zang en Afke Boezewinkel klarinet en zang. De muzikanten zullen op gepaste afstand van elkaar staan.

Het is helaas niet mogelijk om de viering in de kerk bij te wonen, laat Federatie Doopsgezind Gereformeerd en Hervormde Gemeente Ameland weten.

Lokale Omroep Ameland

De vieringen in de RK Clemenskerk worden via de LOA uitgezonden. Altijd al. Sinds 15 maart is er iedere zondag van 10:00 uur tot 11:00 uur via de LOA een uitzending te beluisteren met lezingen, gebeden en muziek.

bekijk hier een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe belangrijk die gepaste afstand is

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *