Jekel legt levensreddende regels uit

HOLLUM – Diederik Jekel is wetenschapsjournalist met het talent wetenschap begrijpelijk te maken om te laten zien dat wetenschap interessant en noodzakelijk is. Over het coronavirus, de groepsimmuniteit en de levensreddene leefregels voor ons allemaal heeft hij een filmje gemaakt.

"Veel mensen vragen zich af of we met de aanpak van groepsimmuniteit mensen nu bewust ziek moeten worden. Er zijn zelfs mensen die zich vrijwillig aanmelden om dat te doen. Maar Ho-Stop-Ho. Dat is totaal niet aan de hand. We moeten eerst dat virus onder controle krijgen. Als dat niet binnen no-time lukt gaat dit mis. Dat vermogen ligt in onze handen!

Deel dit aan mensen die nog niet doorhebben hoe heftig het is. Aan mensen die het vergeten. Aan mensen die informatie willen. Aan mensen die het nog niet begrijpen. En aan alle anderen. Want nu moeten wij met 17 miljoen mensen ff gaan meewerken!"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *