Noordelijk Belastingkantoor coulant

GRONINGEN – Door het coronavirus zijn in Nederland vergaande maatregelen genomen. Deze maatregelen kunnen gevolgen hebben voor ondernemers. Het Noordelijk Belastingkantoor gaat daarom coulant om met de betalingen van ondernemers.

Waterschappen Noord Nederland

Het Noordelijk Belastingkantoor voert onder andere de belastingtaken uit voor de drie waterschappen in Noord Nederland. Wij innen de waterschapsbelastingen voor de waterschappen Hunze en Aa’s, Noorderzijlvest en Wetterskip Fryslân. Met de waterschappen hebben wij afspraken gemaakt over uitstel van betaling voor ondernemers. De waterschappen werken de komende tijd de coulancemogelijkheden verder uit.

Uitstel van betaling

Komen ondernemers in de betalingsproblemen door het coronavirus? Dan kunnen ondernemers uitstel van betaling aanvragen bij het Noordelijk Belastingkantoor.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *