Problemen terminal “slechte reclame”

Leuuwarder CourantBALLUM – De aanloopproblemen met de kaartcontrole in de terminal van Wagenborg passagiersdiensten bij Holwerd, zijn aanbeland bij de raad van Ameland. Zowel raadsfracties als collegeleden krijgen brieven met klachten.

Jan Wijnberg (Algemeen Belang Ameland) vraagt of het college van de problemen weet en of het binnenkort is opgelost. Zijn fractie kreeg diverse klachten binnen over het haperende kaartjescontrolesysteem en dat is slechte reclame, meent het raadslid.

Wethouder Will Bakema kent de klachten: “Het college heeft ook meerdere opmerkingen ontvangen.” Ameland stelde een brief op die maandag naar Wagenborg werd gestuurd. De gemeente wil met de vervoerder praten over de opstoppingen in Holwerd bij de controlepoortjes en wil weten wanneer dit is opgelost.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *