RSS
Zoeken

Peter Stuyvesant op Ameland

Geplaatst op: 04 maart 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Op Ameland wordt een Peter Stuyvesant collectorsitem te koop aangeboden. Het schaaltje is ooit als asbak gefabriceerd en van bakkeliet gemaakt. Het kan ook als fooienschaaltje dienen of als mansbakje voor een straatmuzikant. Het item is een aanwinst voor de verzamelaar van Stuyvesantjes en roken-memorabilia. Tevens wordt er startbewijs voor de Vuurtorentrail Ameland aangeboden door iemand die wegens omstandigheden niet mee kan doen. Zocht u nog een deelnamebewijs, dan is dit uw kans. De beide nieuwe advertenties zij hier te zien, bij de 20 nieuwste advertenties.

Zolder opgeruimd? Voorjaarsschoonmaak aan de gang? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties voor SamenLoop voor Hoop annonceren en theater- en muziekcoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis
U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.
Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Bedrijven die zich inschrijven voor een Media Pakket kunnen gratis al hun aanbiedingen, reclames en aankondigingen plaatsen.

Thuus
U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.
Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA
Handel aan de straat? Kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vogelkastjes, boeken, stekjes, jam? Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?