RSS
Zoeken

Pak de webapp Ameland Actueel erbij

Geplaatst op: 01 maart 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Even mobiel het Ameland nieuws volgen? Dat gaat heel best met de webapp ameland-actueel.nl, gewoon op elk mobiel apparaat te laden. En staat uw bedrijf of uw evenement al op de webapp Ameland Actueel? Ja? Prima, maar kijk even of er misschien ook iets gewijzigd moet worden. Nee? Geef dan uw gegevens door, dan wordt de digitale gids van gemeente Ameland op ameland-actueel.nl zo spoedig mogelijk aangevuld. De webapp ameland-actueel.nl is ideaal voor wie het nieuws en de informatie van Ameland mobiel wil blijven volgen.

Ameland Actueel
De webapp voor smartphone en tablet is te vinden op www.ameland-actueel.nl  
Laadt u met uw smartphone dit webadres, dan wordt u automatisch doorverwezen naar de mobiele site. Klikt u vanaf uw computer op deze link, dan komt u uit op de website van Persbureau Ameland. De webapp is namelijk helemaal afgestemd op het gebruik op de mobiele telefoon. 

Nieuws en adressenboekje
Met de Ameland Actueel webapp van Persbureau Ameland hebt u altijd en overal het Ameland nieuws en de Ameland agenda bij de hand. U vindt er tevens een handig adressenboekje van vakantieverblijven, ondernemingen en organisaties op het eiland. Bovendien zijn de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland te raadplegen. De webapp is de digitale gids voor de gemeente Ameland. Staat uw huisje of bedrijf er nog niet in of moet er iets aan de informatie worden gewijzigd, neem dan via CONTACT contact op met PA.

Media Pakket
Vermelding van naam, adres en telefoonnummer zijn zonder kosten. Vermelding van website, e-mailadres, foto en meer informatie regelt PA graag voor u. Kies voor Media Pakket Basis, Media Pakket Plus of Media Pakket Super en u kunt uw bedrijfsnieuwtjes en aanbiedingen laten publiceren op de website van PA, tevens te raadplegen op de webapp Ameland Actueel.

De webapp is ontwikkeld door de Persbureau Ameland. De lancering was 3 augustus 2010. De iPhone app werkt niet meer op de nieuwste types iPhones en nieuwste iPads: webapp ameland-actueel.nl is het alternatief. En wat voor een!

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?