Nieuwe besmetting op Ameland

Geplaatst op: 28 november 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Ameland heeft er sinds vrijdag 27 november 14:00 uur een nieuwe besmetting bij. Het aantal geregistreerden met een positieve coronatest staat nu op 47. Het aantal besmettingen bleef meer dan drie weken, sinds 3 november, op 46 hangen, maar deze week werd er toch weer iemand positief bevonden. 

Dit getal is het totaal aantal geregistreerde besmettingen van eilanders; ze zijn inmiddels allemaal weer beter of aan de beterende hand. 
Ameland is samen met Achtkarspelen en Vlieland de enige gemeente in het land waar niemand van de besmetten in het ziekenhuis is beland. Op Ameland is ook nog niemand overleden aan een besmetting met het coronavirus.

bekijk hier het overzicht van de Corona Locator Nederland, met cijfers over het totaal aantal positieven op Ameland. Tik bij Zoeken naar gemeente de gemeente in die u wilt bekijken. Kijk op dat overzicht hoeveel mensen tien dagen geleden waren besmet en hoeveel vandaag. Het verschil tussen die twee getallen is het aantal mensen in thuisquarantaine op dit moment.

⇒ De link naar Corona Locator Nederland staat ook onderaan de pagina in het Dossier Corona.


Dossier Corona

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?