Met het mysterie van Ameland de vuurtoren op

’t HARDE – Volgende week komt zijn eerste boek uit. Het is een kinderboek, geschreven door Ameland liefhebber Meindert Marinus (51). Hij brengt graag zijn vakanties door op Ameland. Al van kleins af aan is hij dan op vakantiepark Klein Vaarwater te vinden. Toen hij als volwassene eens het Oerd bezocht was het gebied gehuld in een dikke mist. Dat inspireerde hem tot het schrijven van ‘Tim en het mysterie van Ameland’.

‘Tim en het mysterie van Ameland’ is een spannend kinderboek. Hoofdrolspeler Tim neemt je mee op een avontuur met zijn metaaldetector. Wat hij vindt brengt het hele eiland in rep en roer. Is het een aardverschuiving of toch een betovering? Wat heeft Ritskemooi, de Oerdheks hier toch allemaal mee te maken? Tim moet beslissen wie hij kan vertrouwen om zo het mysterie op te lossen. 

Het is een spannend verhaal en een fraai boek, geïllustreerd door Linda Vloedgraven.

Intekenen

U kunt nu al intekenen op het boek door uw naam, e-mailadres en telefoonnummer onder vermelding van 'Tim en het mysterie van Ameland' en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen door te geven aan de auteur zelf en via een tikkie aan hem te betalen. Elke 25ste intekenaar ontvangt een gratis kaartje voor een bezoek aan de vuurtoren.

U kunt het boek, zodra dat op Ameland is aanbeland (eind april), afhalen bij de uitgever op Westerlaan 8 in Hollum. Het boek kost € 12,50 en is spannend voor eilandkinderen en vakantiegangers.

Bestellen kan via dhrmarinus@gmail.com


toegevoegd aan de crowdfunding- en intekenacties.

toegevoegd aan het Ameland Boeken blog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *