Gesigneerd exemplaar van Werumeus Buning te koop

HOLLUM – Op Vraag & Aanbod Ameland staat een advertentietje waarin een bijzonder boek van Werumeus Buning te koop staat. Het is een literaire reis door Nederland en de schrijver doet ook Ameland aan. In zijn tijd was Ameland vijf weken per jaar een badplaats en hij vond het verder een mooi eiland. Bekijk via deze link de advertentie (Het boek is inmiddels verkocht) en bekijk hier de 20 nieuwste advertenties van Vraag & Aanbod Ameland. Ook iets te koop, te huur, te geef? Plaats een kosteloze advertentie op Vraag & Aanbod Ameland. Bedrijven kunnen, net als particulieren, in deze coronatijd zonder kosten hun advertentie plaatsen.

Huisje te huur?

Plaats nu ook je verhuuraccommodatie, huisje, chalet, hotelkamer, B&B. Vanwege de corona mag dat nog steeds voor niets geplaatst worden. Geen kosten, groot bereik. Probeer het uit.

Actie, opruiming, reclame, hobby, op zoek naar iets? Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop. Op Vraag & Aanbod Ameland altijd overzichtelijk en gemakkelijk terug zijn te vinden.

  1. Maak hier een account
  2. na akkoord is het account actief
  3. log in en plaats een advertentietje. Voor particulieren altijd gratis. In coronatijd voor iedereen gratis. Ook voor bedrijven die een actie willen aankondigen.
  4. na akkoord staat de advertentie online.
  5. delen maar! 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *