Meedenken over toekomst Ameland

BALLUM – Gemeente Ameland organiseert een bewonersavond over het horeca- en detailhandel beleid, over de vervoersvisie en over het toerismebeleid. Het zijn alle drie bijzonder belangrijke onderwerpen voor de toekomst van Ameland, daarom is de visie van alle inwoners welkom en onmisbaar. 

De brede bewonersbijeenkomst is in de Burgemeester Waldaschool te Nes op 20 april. De gemeente is druk bezig met een aantal beleidstrajecten, waarover ze graag met u in gesprek gaat. De volgende thema’s komen deze avond aan bod:

  1. De gemeente heeft nieuw horeca- en detailhandel beleid op laten stellen, inmiddels ligt er een concept. Projectleider Janny Reis van BRDG-advies licht het concept toe, we zijn benieuwd naar uw vragen en opmerkingen.
  2. De gemeente is ook aan de slag gegaan met een nieuwe vervoersvisie, dit is in concept klaar. De heren van Wing, die de visie hebben opgesteld, presenteren het concept en horen graag uw mening.
  3. Het proces voor nieuw toerismebeleid voor Ameland is in volle gang. Projectleider Wouter de Waal geeft u inzicht in het proces en legt een paar stellingen aan u voor.

Bewonersavond over beleid horeca- en detailhandel, vervoer en toerisme

  • Woensdag 20 april
  • Inloop vanaf 19:00, de avond begint om 19:30

Burgemeester Walda School

lees hier de uitnodiging op de website van de gemeente. Via die site kunt u zich tevens aanmelden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *