Laatste uren crowdfunding De Welvaart

HOLLUM – De crowdfunding voor De Welvaart in Hollum gaat zijn laatste uren in. Wie het café een steuntje in de rug wil geven bij het heropenen van de deuren, kan nog een tegoedbon bestellen voor een paar lekkere biertjes of een lunch. Nu bestellen en betalen, later nuttigen en De Welvaart vaart er wel bij. 

Armslag

Aanvankelijk was het streefbedrag 150.000 euro, maar dat leek te hoog gegrepen. Na overleg met bank en brouwerij werd het doelbedrag op 75.000 tot 90.000 gezet. Die 75.000 is gehaald, de 90.000 nog niet, maar dat kan nog lukken. Het geeft de ondernemer net dat beetje meer armslag om het project te laten slagen.

Er is tot 11 maart 2019 tijd om tegoedbonnen, giftcards, aan te schaffen of een wat groter bedrag te lenen voor wie daar de mogelijkheden toe heeft. 

Vooruitbetalen

Een giftcard is al te bestellen voor 20 euro: dat zijn straks een paar biertjes. Met een giftcard van 100 euro is straks op het terras te genieten van een lunch. En dan hoeft de beurs niet getrokken te worden en kunt u de cadeaukaart inzetten als betaalmiddel.

Amelanders houden van een feestje

Amelanders houden van een feestje, wordt wel eens gezegd. Wie nu een beetje of wat meer in De Welvaart investeert kan straks een fantastisch feestje vieren. 

Suc6

Iemand bestelde anoniem een giftcard van 20 euro: "Suc6, hopelijk komt De Welvaart er weer. Een trouwe bezoeker van Ameland." Meer van dat soort trouwe bezoekers en het komt helemaal goed.

Kijk op de CrowdAboutNow crowdfundingpagina.


⇒ Kijk hier wat er eerder op Ameland al met crowdfunding is gelukt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *