RSS
Zoeken

Laatste uren crowdfunding De Welvaart

Geplaatst op: 10 maart 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

De Welvaart - januari 2019 - Foto Persbureau Ameland

HOLLUM - De crowdfunding voor De Welvaart in Hollum gaat zijn laatste uren in. Wie het café een steuntje in de rug wil geven bij het heropenen van de deuren, kan nog een tegoedbon bestellen voor een paar lekkere biertjes of een lunch. Nu bestellen en betalen, later nuttigen en De Welvaart vaart er wel bij. 

Armslag
Aanvankelijk was het streefbedrag 150.000 euro, maar dat leek te hoog gegrepen. Na overleg met bank en brouwerij werd het doelbedrag op 75.000 tot 90.000 gezet. Die 75.000 is gehaald, de 90.000 nog niet, maar dat kan nog lukken. Het geeft de ondernemer net dat beetje meer armslag om het project te laten slagen.
Er is tot 11 maart 2019 tijd om tegoedbonnen, giftcards, aan te schaffen of een wat groter bedrag te lenen voor wie daar de mogelijkheden toe heeft. 

Vooruitbetalen
Een giftcard is al te bestellen voor 20 euro: dat zijn straks een paar biertjes. Met een giftcard van 100 euro is straks op het terras te genieten van een lunch. En dan hoeft de beurs niet getrokken te worden en kunt u de cadeaukaart inzetten als betaalmiddel.

Amelanders houden van een feestje
Amelanders houden van een feestje, wordt wel eens gezegd. Wie nu een beetje of wat meer in De Welvaart investeert kan straks een fantastisch feestje vieren. 

Suc6
Iemand bestelde anoniem een giftcard van 20 euro: "Suc6, hopelijk komt De Welvaart er weer. Een trouwe bezoeker van Ameland." Meer van dat soort trouwe bezoekers en het komt helemaal goed.

Kijk op de CrowdAboutNow crowdfundingpagina.


⇒ Kijk hier wat er eerder op Ameland al met crowdfunding is gelukt.

 

De balken in De Welvaart spreken

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?