KPN bereik belabberd

HOLLUM – Het bereik van de KPN mast op Ameland is allerbelabberdst. Het regent klachten. “Weer een dag met slecht bereik van KPN mobiel. Gebeld met KPN en ze doen er alleen wat aan als Ameland massaal KPN belt. Dus allemaal bellen aub. 0800-0402 hoe meer hoe beter,” schrijft Margreet Sinnema van De Linnenkast.

In april van dit jaar was het van hetzelfde laken een pak en KPN beloofde toen dat het na het bezoek van een monteur in kannen en kruiken zou zijn. Dat blijkt het dus niet gelukt. Hetzelfde euvel van een paar maanden geleden doet zich ook nu voor: In huis kan niet worden gebeld, buitenshuis soms wel en dan weer niet.

Een storing in de 4G-mast bij Hollum, was destijds de verklaring. Wat de monteur gedaan heeft is niet duidelijk, maar het euvel heeft hij in ieder geval niet verholpen.

Intussen worden abonnees van KPN Mobiel regelmatig gebeld vanuit een belcentrum door een medewerker die probeert wat up te sellen. Van upsellen voor KPN is op dit moment weinig markt: het bedrijf moet eerst maar eens de mobiele telefonie goed regelen.

Oproep aan alle gedupeerden: bel 0800-0402.

⇒ Lees hier het bericht van 12 april 2019

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *