KPN-monteur onderweg

HOLLUM – Diverse mensen op Ameland hebben de laatste paar dagen niet of nauwelijks kunnen bellen. In huis kon niet worden gebeld, buitenshuis soms wel en dan weer niet. Er schijnt een storing in de 4G-mast bij Hollum te zitten. KPN meldt dat er vanmorgen een monteur op pad is gestuurd om het euvel te verhelpen. KPN kreeg meerdere meldingen van het eiland binnen. Aan het einde van deze dag zou het euvel verholpen moeten zijn. 

Persbureau Ameland is sinds dinsdag in de namiddag een van de getroffenen. Bellen en gebeld worden is niet of slechts sporadisch mogelijk. Wie contact zoekt of heeft gezocht kan beter even mailen of even langskomen op O.P. Lapstraat nummer 7. KPN geeft een melding als het telefoniesysteem weer werkt.

Nabericht: Om 12:55 uur belt de technische dienst van de KPN dat de monteur het euvel aan de zendmast heeft verholpen. Bellen en gebeld worden op Ameland moet weer kunnen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *