Kijlstra Ambulancezorg opent feestelijk

NES – Sinds een jaar heeft Ameland een nieuwe ambulancepost aan de Reeweg in Nes. Op zondag 28 augustus 2022 van 10.30 tot 15.30 uur laten we deze post met trots zien tijdens een feestelijke open dag. 

Met de nieuwbouw van de ambulancepost op Ameland is een professionele, toekomstbestendige en duurzame ambulancepost gerealiseerd. De ambulancepost is ontworpen door ARTEC architecten en gebouwd door Bouwgroep Dijkstra Draisma. Het pand en de locatie voldoen aan alle verwachtingen.

Ontdek de ambulancezorg op Ameland

Bezoekers kunnen tijdens de open dag het gebouw en de voertuigen uitgebreid bekijken. Verder vertelt het ambulanceteam graag over de ambulancezorg op het eiland. Ook het SIGMA-team is aanwezig. Dit gespecialiseerde team ondersteunt bij grotere inzetten op Ameland. De opbrengsten uit de verkochte consumpties gaan naar KWF en Kijlstra wensambulance. Parkeren bij de ambulancepost is helaas niet mogelijk, maar kan op 10 minuten loopafstand bij het Verdekspad.

Over Kijlstra Ambulancezorg

Kijlstra Ambulancezorg staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor iedereen klaar die onze zorg nodig heeft. Omdat extra onze standaard is, mogen patiënten en hun naasten altijd het beste van ons verwachten. Met ruim 250 medewerkers, 28 ambulances en 13 ambulanceposten verspreid over Fryslân zijn we altijd dichtbij, ook op Ameland!

Bron Kijlstra Ambulancezorg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *