Red Herring in het Pannekoekhuis

HOLLUM – Op 12 en 13 augustus komt Red Herring naar Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren. Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu, dat is Red Herring. Of het nu om folk, bluegrass of americana gaat, de Haringen voelen zich bij al deze stijlen even thuis. Red Herring breekt de tent af, vertelt verhalen over moord en overspel, verbaast met onnavolgbare solo's en intense meerstemmige zang en doet je misschien zelfs een traantje wegpinken.

Wat in 2012 begon als een duo van Arthur Deighton (Deighton Family Band, Kids on the Mountain) en Joram Peeters (Meilof, Throat Wobbler Mangrove) werd al snel een trio toen Loes van Schaijk (Waterflow, Lucy and The Man) als gastmuzikant bijsprong op het eerste studioalbum The Mountain Valley Sessions (2013). Toen het tweede album Live At Volver (2014) het licht zag, was de Fiat Punto vervangen door een Renault Kangoo om plaats te bieden aan de muzikanten en alle instrumenten. Maar wie had gedacht dat er nog een vierde multi-instrumentalist in de auto paste? Paul van Vlodrop, die in het verleden het podium deelde met artiesten als Byron Berline, Bill Keith en Vince Gill maakt Red Herring compleet.

Onder de Vuurtoren had al jaren geleden het oog laten vallen op deze formatie, maar om ons aller bekende reden werd het hem steeds niet. Maar voor augustus 2022 is het gelukt! Paul Martin van Onder de Vuurtoren: "It will happen now and we are so looking forward to welcoming them to the Pannekoekhuis."

  • Vrijdag 12 augustus 20:30 uur
  • Zaterdag 13 augustus vanaf 14:00 uur en vanaf 20:30 uur.

"Do not miss this."

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *