Trekzakbeeldje te koop

HOLLUM – Op Vraag & Aanbod Ameland staat in de rubriek Verzameling & Hobby een mooi beeldje te koop van een meisje met een trekharmonica. Bekijk via deze link het advertentietje en bekijk hier de 20 nieuwste advertenties van Vraag & Aanbod Ameland. Ook iets te vragen, te koop, te huur, te geef? Plaats een kosteloze advertentie in makkelijk te raadplegen rubrieken op Vraag & Aanbod Ameland. Gratis voor particulieren, verhuurders, verenigingen en bedrijven.

Huisje te huur?

Plaats nu ook je verhuuraccommodatie, huisje, chalet, hotelkamer, B&B. Verhuuraccommodaties kunnen zonder kosten geplaatst worden. Geen kosten, groot bereik. Probeer het uit.

Vacature?

Vacatures kunnen zonder kosten op Vraag & Aanbod Ameland geplaatst worden. Geen kosten, groot bereik. 

Hobby?

Actie, opruiming, reclame, hobby, op zoek naar iets? Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop. Op Vraag & Aanbod Ameland altijd overzichtelijk en gemakkelijk terug zijn te vinden.

  1. Maak hier een account
  2. na akkoord is het account actief
  3. log in en plaats een advertentietje. Voor particulieren altijd gratis. In coronatijd voor iedereen gratis. Ook voor bedrijven die een actie willen aankondigen.
  4. na akkoord staat de advertentie online.
  5. delen maar! 

Verkoop gelukt en waardeert u de service en het nieuws van PA? Doneer dan eens een euro of zo. Klik hier maar eens

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *