Jumbo Nes in nieuw jasje

Geplaatst op: 08 april 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

NES - De Jumbo winkel aan Hoge Eggenweg 6 in Nes, Ameland, krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een uitgebreid assortiment, waaronder een breed scala aan producten voor bij de borrel. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zondag 4 april tijdelijk haar deuren. Vanaf donderdag 22 april kunnen inwoners van Ameland weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zaterdag 24 april) Ondernemers Irma en Roland Jeelof vertellen: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Uitgebreid assortiment
In de nieuwe winkel is er volop keuze uit een nog groter aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, vis, brood en (buitenlandse) kazen. In het nieuw aangebouwde deel van de winkel vindt de klant een groot aanbod in wijn en speciaalbier, net als chips, noten, worst en kaas voor bij de borrel. Ook kan de klant in de nieuwe winkel terecht voor een deel van het non food HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Nes, Ameland, verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”
Bron Jumbo

- Bedrijfsbericht - 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?