Snelteststraat gesloten, toch sneltest mogelijk

HOLLUM – De Snelteststraat van Kroon Facilitair Bedrijf Ameland heeft vandaag de deuren gesloten. De voorziening die sinds eind oktober draaide, eerst vanuit de locatie bij het zwembad aan het Snikkepad in Ballum en in april vanaf de Fabrieksweg in Hollum, heeft zijn nut bewezen. Medical Ameland neemt het stokje over met een iets andere werkwijze.

Eduard Visser en Richard Bunicich van Medical Ameland zijn vandaag begonnen met het aanbieden van een sneltest, die niet wordt afgenomen in een snelteststraat maar bij de mensen thuis of op het vakantieadres. Wie een sneltest wil laten doen kan Visser of Bunicich bellen of mailen voor een afspraak. de test kost € 50,–.

Medical Ameland heeft al ervaring opgedaan met sneltesten. Elke weken testen ze de medewerkers van het NAM platform in de Noordzee boven Ameland.

De sneltesten zijn voor mensen zonder corona-verschijnselen, die zeker willen zijn dat ze niet besmet zijn. Wie de verschijnselen wél heeft, moet zich bij de arts melden voor de reguliere coronatest.

Klik hier voor aanvragen van een sneltest van Medical Ameland.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *