Jaar van waarheid voor Amelandpromotie

BALLUM – Gunda Brunotte en Han van Heerde doen niet mee met de discussie en stemmen niet mee omdat ze alletwee lid zijn van het SAP bestuur.
De Ameland Promotie en het SAP is een onderwerp waar het net beëdigde raadslid Anneke Touwen-Belt enkele stevige uitspraken over doet. Het gaat niet goed met SAP. Bedrijven twijfelen aan het rendement van de sponsoring van FC Groningen. Het SAP heeft een bestuur met een waterhoofd, SAP is weinig transparant en niet bekend bij het publiek. Gelukkig, stelt Touwen-Belt, onderkent het SAP een aantal van deze problemen. Het rapport met verbeterpunten ligt al klaar. Het SAP wil een kleiner bestuur en een grotere naamsbekendheid. “Het kan toch niet zo zijn dat dit niet zal gaan lukken?” Touwen-Belt rekent er op dat ze volgend jaar kan zeggen: “Het gaat goed met het SAP.”
Anton Kiewiet noemt 2009 "het jaar van de waarheid.”

>>>meer over dit onderwerp

>>>lees meer over de raadsvergadering van 23 februari 2009

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *