EuroParcs bouwt resort op Ameland

HOLLUM – EuroParcs begint in juni met de verkoop van 140 luxe recreatiewoningen in wat ze 'Resort Ameland' noemen. Het is op het park dat bekend staat als Boomhiemke. Van 14 juni tot en met 21 juni zijn er informatiedagen in Apeldoorn. De luxe duinlodges gaan vanaf €99.000,- van de hand. Roompot verhuurt de lodges.

Belangstellenden kunnen van 14 juni t/m 21 in het informatiecentrum van EuroParcs in Apeldoorn een indruk krijgen van Resort Ameland. EuroParcs houdt dan informatieavonden en -dagen die op afspraak te bezoeken zijn. Belangstellenden die op het eiland willen komen kijken zijn van 30 juni tot en met 9 juli welkom. EuroParcs regelt dan de overtocht en het vervoer naar Boomhiemke.

EuroParcs is een familiebedrijf – directeuren zijn Wim en Wouter Vos – uit Apeldoorn, met acht resorts op A-locaties in Nederland. Ameland is de negende. De parken staan in Limburg, de Achterhoek, Brunssummerheide, De Rijp, Reestervallei, De Biesbosch, Veluwemeer, Poort van Amsterdam, Uitham en Poort van Zeeland. EuroParcs en Roompot maakten eerder dit jaar een deal waarbij EuroParcs Roompot ondersteunt bij de verkoop van de lodges en Roompot de accommodaties in de verhuur op zich neemt. EuroParcs staat geheel buiten de twee bouwstops die de gemeente Boomhiemke oplegde, laat gemeente Ameland weten. De uitspraak van de rechter over de tweede bouwstop volgt binnenkort.

tik Boomhiemke of Roompot in bij ZOEKEN om meer over de bouwstops te lezen

⇒ lees hier de column over een filmpje van EuroParcs

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *