Christine Ravenhorst projectleider bij Hidde Kat Ameland

HOLLUM – Christine Ravenhorst is projectleider bij Stichting HDK. Zij is sinds 1 mei 2017 aan de slag en komt regelmatig naar Ameland om besprekingen te voeren en afspraken te maken. Ravenhorst is raadslid voor GroenLinks in de gemeente Hoorn in Noord-Holland en doet daarnaast klussen in de communicatieve sfeer. Zo staat ze dit jaar Stichting HDK bij om het festival HDK2018 tot een succes te maken. De stichting kreeg subsidie en betaalt daar de projectleider van die HDK2018 tot een goed einde moet brengen en die bijdraagt aan een erfenis van cultuurhistorisch aanbod voor nog jaren na het festivaljaar. Wat LF2018 de legacy noemt, reuring in de provincie waar nog lang van kan worden genoten en geprofiteerd, wil Stichting HDK vertalen naar een aanbod van activiteiten dat verder gaat dan 2018, het festivaljaar rond walvisvaarder Hidde Dirks Kat.

Christine Ravenhorst wil een bijdrage leveren aan een open en creatieve samenleving, te beginnen in Hoorn en dan ook op Ameland. In Stichting HDK zijn verschillende verenigingen vertegenwoordigd, die samen een programma willen samenstellen dat gedragen wordt door Amelanders en dat eilanders en gasten veel genoegen zal bezorgen.

Een van de programmaonderdelen is een muziekspektakel door De Hort Op, een andere nieuwe stichting. De Hort Op is vertegenwoordigd in het bestuur van de overkoepelende Stichting HDK. Aan het programma van HDK2018 wordt achter de schermen hard gewerkt en De Hort Op is ook bezig met de programmering van het muziekspektakel. Aan Christine Ravenhorst de taak om initiatieven met elkaar te verbinden.

lees hier meer over de Walvisvaarder Hidde Dirks Kat

lees hier over Ameland met grootse plannen op radio

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *