Derde wethouder Ameland bekend

NES – De derde wethouder, naast Nico Oud en Will Bakema is bekend. Het college wordt gecompleteerd met Linda van der Deen van de VVD.

Bestuur en fractie van de VVD-Ameland delen verheugd mee dat de invulling van de functie van derde wethouder rond is. Er is gekozen voor de nummer twee op de lijst van de VVD, Linda van der Deen uit Hollum.

Van der Deen is thans nog leidinggevende en zorgcoördinator in zorgcentrum De Stelp. De VVD vermoedt dat ze na haar benoeming in de raad van 30 juni in september aan de slag gaat. Ze vervult haar wethouderschap parttime en neemt afscheid van haar baan bij De Stelp, waar ze ook in deeltijd werkt.

Het nieuwe college is nog in bespreking over de definitieve verdeling van de portefeuilles.

“Het bestuur en de fractie wensen Linda van der Deen, Nico Oud en Will Bakema veel succes en wijsheid toe voor de komende 4 jaren,” laat Albert van Barneveld namens het bestuur en de fractie van VVD weten.

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *