Crowdfundingkaarten Ameland: vanmiddag in de COOP te koop

HOLLUM – De kaarten voor het crowdfundingproject op Ameland, Van A naar B, zijn klaar. Veertien kaarten zitten aan elkaar als twee keer zeven. Via de perforatie zijn ze los te halen en afzonderlijk te versturen.

Linda Vloedgraven van www.makidinki.nl maakte de illustraties. Een deel daarvan komt uit het boek Ameland aan Tafel en heeft een Bonairiaanse touch gekregen. In elke illustratie zit iets Caribisch verwerkt. (De Ameland aan Tafel route staat op de app Ameland Actueel en de mobiele site ameland-actueel.nl)

En dan zijn er nog vijf kaarten van sponsoren die het laten drukken van de kaarten mede mogelijk hebben gemaakt. Er zit van elk van die vijf een grappige kaart bij, een kaart met een kwinkslag: Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren, Herberg De Zwaan, Galerie Bo Lumen, Recreatiepark Koudenburg en de vakantiehuisje Suudooster. De tekstballon op de kaart is zelf te vullen met een geinige tekst of hartelijke wens.

De kaarten zijn op Ameland te koop voor 6 euro het pakje. Zes euro voor 14 kaarten. De opbrengst is voor Van A naar B. Koop een paar pakjes voor in de kaartenbak, de kaartenvoorraad voor elke gelegenheid. Of koop ze als Nieuwjaarskaart. De goede wens komt er heel goed op uit. Via de QR-code op de achterkant van de kaart kom je bij het verhaal over het hoe en waarom van de actie.

Ze zijn te koop:

  • op de Rommelmarkt op Roosduinen op 28 december 2015
  • tijdens de Sfeermarkt in Hollum, op 30 december 2015
  • in de COOP supermarkt in Hollum – daar zal regelmatig een tafeltje staan waar de kaarten te koop zijn – tijdens de Kerstvakantie – vanmiddag vanaf 16.00 uur
  • aan de deur van O.P.Lapstraat 7 in Hollum
  • in Het Melkannetje aan de Fabrieksweg in Hollum 

Bekijk hier de stand van de Eurometer de opbrengst van de kaarten komt daar nog bij

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *