Crowdfunding Ameland Van A naar B succesvol

HOLLUM – De crowdfundingactie Van A naar B, die in december op het eiland Ameland liep, is tot zover succesvol verlopen. De Eurometer staat inmiddels op meer dan drieduizend euro. Dit is nog niet het streefbedrag van tienduizend, maar de actie loopt ook nog even door.

Van A naar B wil twee Hollumers, Ria en Anthony Evers-Dokter, helpen terug te verhuizen naar Bonaire: Van A(meland) naar B(onaire). Door allerlei pech en tegenslag zijn ze niet in staat dat helemaal zelfstandig voor elkaar te krijgen. Met financiële hulp is dat wel mogelijk.  

Voor de crowdfunding zijn diverse acties opgezet. Er is een Dinnershow georganiseerd, er zijn lekkernijen, kaarsen en kaarten verkocht op een rommelmarkt in Ballum en Sfeermarkt in Hollum, er zijn workshops keramiek gegeven waarbij de opbrengst voor Van A naar B was en er is op straat muziek gemaakt. Dat leverde ook heel wat euro’s op.

De projectgroep, bestaande uit vijf dorpsgenoten, gaat tot en met de Voorjaarsvakantie door met hun actie. Er zijn nog kaarten die verkocht kunnen worden, er wordt nog een workshop georganiseerd en er worden Hilarische Wandelingen door Hollum gelopen met de Drie Tantes. In de Voorjaarsvakantie wordt tot slot nog een Kunst- en Curiosaveiling georganiseerd, waarvoor een ieder objecten kan inbrengen.

Wie nog bij wil dragen aan de laatste loodjes kan Van A naar B-kaarten bestellen via de website van Persbureau Ameland. De kaarten kosten 6 euro voor een pakje van 14.

Er kan ook nog steeds geld overgemaakt worden naar:

  • NL 54 RABO 0302008098
  • t.a.v Diaconie hervormde gemeente Ameland
  • onder vermelding van Van A naar B

    ⇒ klik op de foto hierboven om over de Kunst- en Curiosa veiling te lezen

    ⇒ de veilingobjecten zijn hier te zien


     

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *