Zet hem op de Mobiel, net als Amelands Produkt

HOLLUM – Zet hem op Mobiel, dat is het motto van Persbureau Ameland, de app Ameland Actueel en de mobiele site ameland-actueel.nl.

Zet je bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het Ameland nieuws dat zowel op groot scherm als mobiel te volgen is.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones worden volop gebruikt door mensen die niets van het nieuws van het eiland willen missen.

De enige app die bij het meest gelezen nieuws hoort is die van Persbureau Ameland: Ameland Actueel, de app met de dubbel AA. 

Staat uw bedrijf of organisatie er nog niet bij, laat die dan deze maand met een presentatie op de app zetten met:

  • naam en adresgegevens
  • telefoonnummer
  • website
  • e-mailadres
  • stukje tekst
  • foto of logo

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en u kunt zonder extra kosten uw activiteiten (b.v. februaribrunch, jubileumfeest, zondagmiddagmuziek, klaverjassen, haringparty, ProefRoute) op de Ameland agenda laten plaatsen en uw bedrijfsnieuwtjes laten publiceren bij het nieuws. Dat is wat (nieuwe) klanten op het spoor zet. Kijk hier naar een voorbeeld.

En wat kost dat? Dat valt alleszins mee. Honderd euro voor het eerste jaar en daarna 25 euro voor een jaar verlenging.

Wacht niet langer en meld uw bedrijf ook aan.

Amelands Produkt

Amelands Produkt staat sinds gisteren ook op de app Ameland Actueel en de mobiele site ameland-actueel.nl die door alle smartphones te laden en raadplegen is. De ProefRoute van Amelands Produkt, die weer in de Kunstmaand november wordt georganiseerd, komt ook volledig op de app te staan. Hij staat al in de agenda.

⇒ kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *