Campagneaftrap CDA Ameland

HOLLUM – Op zaterdag 22 februari geeft CDA Ameland het officiële startschot voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Speciaal voor deze dag komen Tweede Kamerlid Sander de Rouwe en Europarlementariër Esther de Lange naar Ameland.

’s Morgens staat een aantal bedrijfsbezoeken op het programma. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom om binnen te lopen bij de Politieke Middag in Hotel de Jong te Nes. Om 15.00 uur zal Nico Oud, lijsttrekker van het CDA Ameland, de officiële aftrap geven voor de campagne en het verkiezingsprogramma presenteren. De vraagstukken en speerpunten voor 2014-2018 worden uiteengezet. Het belooft een gezellige middag te worden met interessante onderwerpen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie vanuit het publiek.

Voor 19 maart zult u de CDA kandidaten nog op diverse gelegenheden voorbij zien komen. Op zaterdag 1 en 8 maart komen ze het verkiezingsprogramma weer persoonlijk bij u thuis bezorgen. Ziet u hen lopen en heeft u vragen of opmerkingen? Spreek hen dan gerust aan! Zaterdagmorgen 22 februari schuift Nico Oud aan bij het radioprogramma LOA politiek. En op 1 maart kunt u ’s middags live aanwezig zijn bij het lijsttrekkersdebat in ontmoetingscentrum “De Toel” in Nes. Dit debat is ook te volgen via de Lokale Omroep Ameland.

Programma Politieke Middag 22 februari

Hotel de Jong

14.30 uur-Inloop

15.00 uur-Terugblik + Campagneaftrap

Nico Oud

15.30 uur-Landbouw- en voedselkwaliteit (EU)

Esther de Lange           

16.00 uur-Ouderenzorg op de eilanden

Sander/ Nico

16.30 uur-Rijksbeleid versus gemeenten

Sander de Rouwe

17.00 uur-Vragen en discussie                                                                       

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *