Campagneaftrap CDA Ameland

Geplaatst op: 18 februari 2014 - Categorie: Gemeente & Politiek

CDACDACDA

HOLLUM - Op zaterdag 22 februari geeft CDA Ameland het officiële startschot voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Speciaal voor deze dag komen Tweede Kamerlid Sander de Rouwe en Europarlementariër Esther de Lange naar Ameland.

’s Morgens staat een aantal bedrijfsbezoeken op het programma. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom om binnen te lopen bij de Politieke Middag in Hotel de Jong te Nes. Om 15.00 uur zal Nico Oud, lijsttrekker van het CDA Ameland, de officiële aftrap geven voor de campagne en het verkiezingsprogramma presenteren. De vraagstukken en speerpunten voor 2014-2018 worden uiteengezet. Het belooft een gezellige middag te worden met interessante onderwerpen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie vanuit het publiek.

Voor 19 maart zult u de CDA kandidaten nog op diverse gelegenheden voorbij zien komen. Op zaterdag 1 en 8 maart komen ze het verkiezingsprogramma weer persoonlijk bij u thuis bezorgen. Ziet u hen lopen en heeft u vragen of opmerkingen? Spreek hen dan gerust aan! Zaterdagmorgen 22 februari schuift Nico Oud aan bij het radioprogramma LOA politiek. En op 1 maart kunt u ’s middags live aanwezig zijn bij het lijsttrekkersdebat in ontmoetingscentrum “De Toel” in Nes. Dit debat is ook te volgen via de Lokale Omroep Ameland.

Programma Politieke Middag 22 februari
Hotel de Jong
14.30 uur-Inloop
15.00 uur-Terugblik + Campagneaftrap
Nico Oud
15.30 uur-Landbouw- en voedselkwaliteit (EU)
Esther de Lange           
16.00 uur-Ouderenzorg op de eilanden
Sander/ Nico
16.30 uur-Rijksbeleid versus gemeenten
Sander de Rouwe
17.00 uur-Vragen en discussie                                                                       

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?