Beknopt Raadsverslag

HOLLUM – "Kan er niet een beknopt verslag van de raadsvergadering gepubliceerd worden? Net als op Schier in de Dorpsbode," stelde raadslid Tonnie Overdiep tijdens de laatste raadsvergadering voor. Hij vermoedt dat een dergelijk bondig verslag van de vergadering in een behoefte voorziet. Persbureau Ameland zou Persbureau Ameland niet zijn als ze niet direct in dat gat sprong.

Vanaf nu publiceert De digitale Krant van Ameland een beknopt verslag van alle raads- en commissievergaderingen waar onze correspondent bij aanwezig kan zijn. Verslagen zonder toeters en bellen, zonder politiek commentaar en zonder quotes.

In het beknopte verslag staan linken naar uitgebreidere artikelen over het specifieke onderwerp. Daarin staan wel de citaten en daarin worden meningen weergegeven en commentaren verwoord.
Zoals u gewend bent van Persbureau Ameland.

Het eerste verslag volgens dit nieuwe regime kunt u vanavond op deze site lezen.
Met dank aan de voorzet van raadslid Overdiep.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *