AmelandEén vraagt reactie op functioneren

NES – AmelandEén houdt in oktober haar openbare partijvergadering. In aanloop daarnaartoe polst de partij hoe de Amelanders denken over hoe het afgelopen tijd is gegaan. Zijn ze tevreden, hebben ze tips, wat gaat er goed en wat kan er beter. AmelandEén verzoekt om de antwoorden door te geven via een  enquêteplatform. Het invullen gaat eenvoudig en neemt slechts enkele minuten.

Ameland Eén: "Door het beantwoorden van acht vragen kun je een reactie geven op het functioneren van AmelandEén in de afgelopen periode en kun je punten inbrengen die jij belangrijk vindt voor de toekomst van ons eiland.

Ga naar www.menti.com en gebruik de code: 3900 6089. Deze enquête is eerder aangekondigd op 23 juli 2021. De inbreng wordt betrokken bij de volgende Openbare Partij Vergadering.

Noteer alvast in je agenda: 20 oktober Openbare Partij Vergadering

De vierde Openbare Partij Vergadering staat gepland op woensdag 20 oktober om 20:00 uur in de Burgemeester Waldaschool te Nes en zal net als vorig jaar ook weer worden uitgezonden via livestream. In de aanloop naar 20 oktober volgt het definitieve programma."

lees hier het bericht van 23 juli 2021 AmelandEén evalueert koers en vraagt om inbreng

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *