AmelandEén Inloopcafé in De Toel

NES – AmelandEén organiseert in De Toel aan de Kardinaal de Jongweg te Nes een inloopavond voor op 5 april. Bij het Inloopcafé is er de gelegenheid informeel met elkaar in gesprek te gaan over alle denkbare onderwerpen. Dit jaar hebben we als nieuw element toegevoegd een centrale inleiding van een drietal onderwerpen. Hiermee geven we informatie en uitleg maar ook input voor interessante gespreksstof over belangrijke ontwikkelingen waar ons eiland mee te maken heeft.

De onderwerpen zijn in de vooraankondiging al benoemd en te lezen in de publicatie bij dit bericht. We verwachten dat de centrale inleiding zal duren van circa 20:00 tot 20:30 uur. Daarna is er alle ruimte voor gesprek, centraal of in groepjes, dat hangt er vanaf hoe het loopt.

Bestuur en Raadsfractie AmelandEén

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *