Activiteiten De Plaats week 7 november

Geplaatst op: 06 november 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsQR-code van De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Novembermaand Kunstmaand
In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Mieke de Groot exposeert in De Plaats met haar sieraden. Wij hebben de deur openstaan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. De inloopmomenten gaan gewoon door, ook op maandagmiddag zijn jullie van harte welkom.

SMOEL - Thema Kunstmaand Ameland 2022
‘Kunstmaand Ameland heeft Smoel’. Met dit krachtige en een tikje brutale thema laat Kunstmaand Ameland zich na haar jubileumeditie van vorig jaar van een verfrissende, eigentijdse kant zien. Van een 360° kijkkast-beleving tot verhalende tapijtkunst en van papier-geknipte personages tot kilometers wapperende wolken: zo’n 100 professionele kunstenaars tonen hun werk op 40 gezichtsbepalende locaties. 

Maandag 7 november inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 8 november Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard, gitaar en basgitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 9 november Rolstoelwandeling 14.30 uur tot 16.00 uur
Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken onderweg een kopje koffie in De Plaats.
Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Vrijdag 11 november De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Iedere vrijdag tijdens de kunstmaand vertellen mensen van Ameland over hun inzet voor de natuur. Na een korte uitleg is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Vandaag hebben wij te gast bij de stamtafel Arend Folkert Visser, strandjutter. Schuif gezellig aan, de koffie / thee staat klaar.

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via onderstaande QR code, uw gift is van harte welkom.

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?