Activiteiten De Plaats week 31 oktober

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Novembermaand Kunstmaand

In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Mieke de Groot exposeert in De Plaats met haar sieraden. Wij hebben de deur openstaan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. De inloopmomenten gaan gewoon door, ook op maandagmiddag zijn jullie van harte welkom.

SMOEL – Thema Kunstmaand Ameland 2022

‘Kunstmaand Ameland heeft Smoel’. Met dit krachtige en een tikje brutale thema laat Kunstmaand Ameland zich na haar jubileumeditie van vorig jaar van een verfrissende, eigentijdse kant zien. Van een 360° kijkkast-beleving tot verhalende tapijtkunst en van papier-geknipte personages tot kilometers wapperende wolken: zo’n 100 professionele kunstenaars tonen hun werk op 40 gezichtsbepalende locaties. 

Maandag 31 oktober inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 1 november Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur  

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard, gitaar en basgitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom. 

Vrijdag 4 november De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur 

Iedere vrijdag tijdens de kunstmaand vertellen mensen van Ameland over hun inzet voor de natuur. Na een korte uitleg is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Vandaag hebben wij te gast bij de stamtafel Marjanne Alblas van Recyclaars Ameland. Schuif gezellig aan, de koffie en thee staat klaar. 

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook via de QR code, uw gift is van harte welkom. 

 

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *