Activiteiten De Plaats, week 42 | 2023

Iedere Maandag en woensdag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdag 17 oktober “Boekenmarkt”  van 11.00 uur tot 16.00 uur

Het is altijd gezellig bij de boekenmarkt. Naast boeken zijn er ook LP’s, CD’s, DVD’s en curiosa te koop, ook verkoop van handwerken van de knutselclub. En heeft u nog boeken, spelletjes of speelgoed over? Dan mag u dat gerust langsbrengen zodat wij iemand anders er weer een plezier mee kunnen doen.

Dinsdagavond 17 oktober Sing-in  van 19.00 uur tot 20.00 uur  

Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Wisselende muzikale begeleiding door Johan gitaar, Eeke keyboard en Sjirk bas-gitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagochtend 18 oktober Kindermiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur

Woensdagmiddag een gezellige Kindermiddag met spel, muziek en verhaal.

Thema van deze middag is “ Storm ” Geschikt voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd.

Woensdag 18 oktober “ Pas op de Plaats – Herfst ”

Woensdag 18 oktober vanaf 17.00 uur weer Pas op De Plaats. Naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door een vrijwilliger. Daar gaan we gezamenlijk van genieten. Opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 16 oktober via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage

Donderdagavond Filmavond “ Plot Des Hommes et des Dieu ” aanvang 20.00 uur

Een klooster, ergens hoog in de Maghrebijnse bergen tijdens de jaren ’90. Acht Franse monniken leven er in harmonie met hun islamitische dorpsgenoten. Ze helpen hen in hun werk, nemen deel aan hun festiviteiten en waken over hun medische gezondheid. Terreur en geweld nemen echter langzaam maar zeker de bovenhand in de regio. Ondanks het toenemende gevaar dat hen omringt groeit de vastberadenheid onder de monniken om te blijven. Wanneer ze besluiten om enkele gewonde terroristen te behandelen, reageren de autoriteiten furieus en zetten hen onder druk om terug te keren naar

Vrijdag 20 oktober De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Vrijdagochtend Stamtafel gesprek. Vandaag gaan wij weer in gesprek over actuele, lokale gebeurtenissen of onderwerpen die ons bezig houden.

Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 800

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *