Activiteiten De Plaats week 28 november

Geplaatst op: 25 november 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsQR-code van De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Novembermaand Kunstmaand
In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Mieke de Groot exposeert in De Plaats met haar sieraden. Wij hebben de deur openstaan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondags van 12.00 uur tot 17.00 uur. De inloopmomenten gaan gewoon door, ook op maandagmiddag zijn jullie van harte welkom.

SMOEL - Thema Kunstmaand Ameland 2022
‘Kunstmaand Ameland heeft Smoel’. Met dit krachtige en een tikje brutale thema laat Kunstmaand Ameland zich na haar jubileumeditie van vorig jaar van een verfrissende, eigentijdse kant zien. Van een 360° kijkkast-beleving tot verhalende tapijtkunst en van papier-geknipte personages tot kilometers wapperende wolken: zo’n 100 professionele kunstenaars tonen hun werk op 40 gezichtsbepalende locaties. 

Maandag 28 november inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 29 november Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur  
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard, gitaar en basgitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom. 

Vrijdag 2 december De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur 
Vrijdag Ochtend Stamtafel gesprek, vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen zowel lokaal of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar. 

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via onderstaande QR code, uw gift is van harte welkom. 

 

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?